Кавърма от три вида месо

Elena TodorovaElena Todorova
Новак
910
58
14
27/05/2013
Приготвяне10 мин.
Готвене120 мин.
Общо130 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо6 276
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Задушете нарязаните на ситно лук и моркови в малко масло, за около 10 минути. Когато зеленчуците омекнат добавете и нарязаните на филийки гъби.

Нарежете трите вида месо на кубчета. По ваша преценка може да сварите предварително телешкото месо. Добавете месото при зеленчуците и задушавайте поне 30 минути на умерен огън, до омекване на месата.

Добавете доматеното пюре и останалите подправки, налейте и малко гореща вода и задушавайте още 15-20 минути, като бъркате непрекъснато за да не загори.

Изсипете месото в тава и изпечете за 45-55 минути в предварително загрята фурна на 180 градуса.

Преди поднасяне наръсете кавърмата с магданоз.

Комбиниран двустранен чук за крехко месо
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Комбиниран двустранен чук за крехко месо
3.49 лв.
Виж ››

Когато не става с добро, опитайте с комбиниран чук за месо - страхотен е за всякакви пържоли.

Рейтинг

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар