Кавърма от три вида месо

27/05/2013
Адриян Павлов
отАдриян ПавловНовак
  • Приготвяне10 мин.
  • Готвене120 мин.
  • Общо130 мин.
  • Порции6-8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо5 607
  • Преглеждания за месеца35
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Задушете нарязаните на ситно лук и моркови в малко масло, за около 10 минути. Когато зеленчуците омекнат добавете и нарязаните на филийки гъби.

Нарежете трите вида месо на кубчета. По ваша преценка може да сварите предварително телешкото месо. Добавете месото при зеленчуците и задушавайте поне 30 минути на умерен огън, до омекване на месата.

Добавете доматеното пюре и останалите подправки, налейте и малко гореща вода и задушавайте още 15-20 минути, като бъркате непрекъснато за да не загори.

Изсипете месото в тава и изпечете за 45-55 минути в предварително загрята фурна на 180 градуса.

Преди поднасяне наръсете с магданоз.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар