Боб с кисело зеле

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
02/09/2009
"Това е ключът към щастието и дълголетието - проста, но вкусна храна, приготвена с много любов, консумирана с удоволствие!"
Приготвяне15 мин.
Готвене120 мин.
Общо135 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
25 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо195 029
  • Преглеждания за месеца581
  • Преглеждания за седмицата190
  • Коментари2 пъти
  • Рейтинг4.6 от 5
  • Сготвена25

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зелето се нарязва на ситно и се слага в тенджера заедно с малко олио и кисел сок от зелето докато омекне. Когато е готово се дърпа в единия край на тенджерата и в другия се слага малко брашно което се запържва за 1 мин. Добавя се и червения пипер и джоджена и се бърка добре.

Зелето се смесва с предварително сварения вече бял боб и се оставя на слаб огън за около 40 мин.

Продълговато ренде със силиконова дръжка 38x5см.
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Продълговато ренде със силиконова дръжка 38x5см.
10.99 лв.
Виж ››

Когато не ви се занимава да режете, извадете тайното си оръжие - продълговатото ренде за лесно обработване на храната. Универсално ренде, на което нито един продукт не би могъл да се опре!

Рейтинг

5 14
4 3
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Деси Маринова
Майка ми го прави по този начин, вече и аз. Само трябва да се внимава със солта, защото зелето само по себе си е достатъчно солено, поне за мен.
7
2
Николай
Николай
17.03.2012 18:15
Това е основната зецепта,която не се променя.
12
2