Борани от зелен фасул

23/05/2013
Ани Василева
отАни ВасилеваНовак
  • Приготвяне10 мин.
  • Готвене15 мин.
  • Общо25 мин.
  • Порции4-6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 452
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте зеления фасул, почистете го от връхчетата и конците, ако има такива, и го нарежете на парченца. Сварете го почти до готовност във вряща подсолена вода.

Извадете зеления фасул и го отцедете. Загрейте маслото и запържете вътре нарязания на ситно лук.

Когато лукът омекне добавете и зеления фасул, разбъркайте и овкусете със сол. Покрийте с капак е задушавайте около 5-7.

Готовото ястие се поднася наръсено със ситно нарязан магданоз. В отдлен съд се предлага киселото мляко, в което сте сложили счуканите чеснови скилидки и сол.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар