Свинско с ананас

Elena TodorovaElena Todorova
Новак
913
144
75
Свинско с ананас
23/05/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции6

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пригответе марината като смесите настъргания джинджифил, меда, соевия сос, сока от лайм и настърганата кора, маслото и анасона и ги разбъркайте до получаването на хомогенна смес.

Облейте месото със сместа, покрийте с кърпа и оставете на студено поне 6-8 часа.

В силно сгорещеното олио запържете месото от всички страни. Когато месото се запечата от всички страни го прехвърлете в тава, добавете и ананаса, нарязан на кубчета и печете 20 минути в предварително загрята на 200 градуса фурна.

Сервирайте със салата от китайско зеле.

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: