Яхния от пиле с кестени

11/08/2019
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене30 мин.
  • Общо50 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо12
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

С остро ножче направете разрези на всеки кестен, залейте ги с вода и ги варете 20-ина мин., след което ги отцедете, изплакнете ги със студена вода и ги обелете.

В голяма тенджера пържете обеления и нарязан на полумесеци лук, докато се зачерви.

Измийте пилето, разделете го на парчета, натрийте ги с черен пипер и сол, добавете ги към лука и ги пържете до златисто.

Сипете кестените, залейте с бульон, колкото да ги покрие, похлупете тенджерата и варете яхнията около 15 мин.

Поръсете готовото ястиe със ситно нарязания магданоз и го поднесете. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар