Пилешки руладини с кайма

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
6971k470
15/08/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Каймата се запържва в сгорещения зехтин, добавят се виното и бренди и се оставя да се задуши за 15 минути на слаб огън.

След това каймата се вади, а сосът се запазва.

Яйцето се разбива със захарта и млякото, добавя се от запазения сос и се вари до сгъстяване.

Филетата се посоляват и върху всяко се слага част от задушената кайма, завиват се на рула и се намазват с горчица.

Нареждат се всички руладини в намаслена тава и се пекат за 20 минути в умерена фурна. Сервират се със соса.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: