Супа Кастеяна

Янка Горанова
Янка Горанова
Новак
16/08/2019
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо66
  • Преглеждания за месеца28
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • яйца - 6 бр.
  • хляб - 6 филии, стар
  • чесън - ½ глава
  • олио - 4 с.л.
  • лют пипер - ½ с.л.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В сгорещеното олио съвсем за кратко се запържва едро нарязаният чесън, като се внимава да не прегори.

Добавя се лютивият пипер, посолява се и се залива с 4 – 5 супени лъжици вода.

Филиите хляб се режат на две, потапят се в запръжката, налива се 1 литър вода и се вари около 10 минути.

Супата се сервира гореща, като към всяка порция се добавя по едно сурово яйце и се изчаква да се забули.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар