Бирено мезе от паниран телешки език

09/07/2019
"И това ако не е победителят в рубриката Табиетлийско бирено мезе - вижте го само "
Приготвяне30 мин.
Готвене45 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо722
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете, измийте телешкия език и го сложете да се вари заедно с нарязаните морков, целина и корени.

След като езикът се свари, го обелете, оставете го да изстине и го нарежете на филийки.

Потопете ги последователно в разбитите яйца и галетата и ги изпържете от двете страни до леко зачервяване.

Стилна и масивна пластмасова дъска за рязане 30х38cм
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Стилна и масивна пластмасова дъска за рязане 30х38cм
9.99 лв.
Виж ››

Хубавата дъска за рязане е ваш верен помощник и в приготвянето, и в сервирането на едно ястие. Освен да обработвате продуктите на нея, можете и да сервирате готовите мезета и разядки на своите гости. Пластмасовата дъска за рязане се предлага в стилен дизайн в черен цвят.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар