Свински медальони със задушен зелен боб

05/07/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо90
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ситно нарязания лук запържете в половината сгорещено олио, докато порозовее, залейте го с горещия бульон, похлупете съда и варете 15 мин. на тих огън.

След което добавете зеления боб и задушавайте още 5 мин.

В друг тиган загрейте останалото олио, изпържете на силен огън медальоните по 2 мин. от всяка страна, извадете ги с решетъчна лъжица и ги поръсете с черен пипер и сол.

Наредете медальоните в тавичка, разстелете върху тях размекнатото масло, което сте смесили с мащерката и галетата, и ги запечете на грил за 4-5 мин.

Разпределете медальоните по два в чиния и ги гарнирайте със задушен зелен боб.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар