Дробчета по селски с бира

Йозлям КадироваЙозлям КадироваПомощник Готвач10479612
04/07/2019
"И се чудите защо всички искат да отидат да живеят на село - ето ви една от най-основателните причини - там всичко е по-вкусно "
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо9 673
  • Преглеждания за месеца339
  • Преглеждания за седмицата49
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измитите и добре отцедени пилешки дробчета, се овалват в брашно и се нареждат в подходяща за печене тава.

Включете фурната на 180 градуса и изпечете, докато нарежете продуктите.

Нарязаните продукти сипете върху дробчетата (морковът се реже на шайби, лукът на полумесеци, чушките на ивици, а доматът се наситнява или се минава през ренде).

Сипват се бирата и водата и дробчетата се оставят да се изпекат около 40 минути на 180-200 градуса.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар