Дробчета по селски с бира

04/07/2019
Йозлям Кадирова
отЙозлям КадироваКопирайтър21532592
"И се чудите защо всички искат да отидат да живеят на село - ето ви една от най-основателните причини - там всичко е по-вкусно "
  • Приготвяне10 мин.
  • Готвене40 мин.
  • Общо50 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 328
  • Преглеждания за месеца284
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измитите и добре отцедени пилешки дробчета, се овалват в брашно и се нареждат в подходяща за печене тава.

Включете фурната на 180 градуса и изпечете, докато нарежете продуктите.

Нарязаните продукти сипете върху дробчетата (морковът се реже на шайби, лукът на полумесеци, чушките на ивици, а доматът се наситнява или се минава през ренде).

Сипват се бирата и водата и дробчетата се оставят да се изпекат около 40 минути на 180-200 градуса.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар