ezine.bg»Рецепти»Ястия с Яйца»Рулца»Яйчено руло по корейски

Яйчено руло по корейски

ГеновеваГеновева
Копирайтър
2471k1k3183
Яйчено руло по корейски
Снимка: Геновева
1 / 7
01/07/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
2
"Сервирайте яйченото руло със соев сос, комбинацията е чудесна. Да ви е сладко!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Зеленият лук и морковът се режат на много ситно, дори морковът може да се настърже на ренде, ако не можете да го режете на дребно. В дълбока купа се чукват яйцата и се разбиват, но не много.

Прибавят се лъкът и морковът и солта и се разбърква пак. Използвах тиган за палачинки, като намазних със салфетка и изсипах 1/4 от сместа в загрятия тиган и с помощта на силиконова шпатула навих на руло, но не го завих до края.

След това намазах пак тигана и изсипах същото количество от яйчената смес и когато побелее, отгоре навивам пак. Като започвам от страната, в която е първото навито яйчено руло. И така, докато свърши сместа и се получи голямо яйчено руло.

Притискайте хубаво, когато навивате рулото. Накрая слагам в голяма чиния и оставям да изстине. Не режете рулото, докато е топло, защото може да се разпадне. Сервирайте със соев сос, комбинацията е чудесна. Да ви е сладко!

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: