Яхния от зелен фасул с царевица

01/07/2019
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо172
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички зеленчуци се нарязват на дребно, слагат се в тенджера с вода и се оставя да ври.

Когато зеленият фасул е полуготов, се добавят царевицата и солта.

Отделно се прави запръжка като се смесват брашното с червеният пипер и се запържват в олиото.

С черпак се гребва от течността, сипва се при брашното, разбърква се и се връща в тенджерата.

Преди да се свали яхнията от огъня се поръсва със ситно нарязания магданоз и джоджен.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар