Златен омлет за чревоугодници

29/06/2019
"С ръка на сърцето си признаваме, че сме страшни чревоугодници и не можем да устоим да не излапаме целия омлет "
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо690
  • Преглеждания за месеца28
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накиснете за около минута шафрана в топлата сметана.

С вилица разбийте яйцата, подправени със сол и черен пипер на вкус, и прибавете охладената сметана.

В голям тиган разтопете маслото, изсипете яйцата и ги изпържете на слаб огън от всички страни.

Поднесете пухкавия златен омлет в предварително затоплена чиния.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар