Златен омлет за чревоугодници

29/06/2019
"С ръка на сърцето си признаваме, че сме страшни чревоугодници и не можем да устоим да не излапаме целия омлет "
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо943
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накиснете за около минута шафрана в топлата сметана.

С вилица разбийте яйцата, подправени със сол и черен пипер на вкус, и прибавете охладената сметана.

В голям тиган разтопете маслото, изсипете яйцата и ги изпържете на слаб огън от всички страни.

Поднесете пухкавия златен омлет в предварително затоплена чиния.

Алуминиев тиган с двойно дъно и незалепващо покритие 26 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Алуминиев тиган с двойно дъно и незалепващо покритие 26 см
28.50 лв.
Виж ››

Допълнение към колекцията ви от уникални кухненски съдове е този алуминиев тиган с незалепващо покритие. Удобен за готвене, с дълга дръжка и прекрасен син цвят, алуминиевият тиган е новия помощник-готвач във вашата кухня.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар