Пилешки руладини с маслини и риба тон

26/06/2019
Емилия Янкулова
отЕмилия ЯнкуловаНовак
  • Приготвяне35 мин.
  • Готвене50 мин.
  • Общо85 мин.
  • Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо27
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете ситно начуканите маслини и намачканата риба тон, разпределете получената плънка върху пилешките пържоли и ги навийте на руладини, като ги фиксирате с клечки за зъби.

В тиган със смесените и загрети олио и масло сипете ситно нарязаните лук, домати и магданоз, счуканите скилидки чесън, смления черен пипер, босилека и ригана.

Сложете рулцата, захлупете съда и задушавайте ястието, докато остане на мазнина.

Поднесете го със задушени картофи или картофено пюре. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар