Гъбена запеканка с яйца и мляко

26/06/2019
Марио Николов
отМарио НиколовНовак405
"Запеканките винаги са добра идея - приготвят се лесно и са толкова вкусни "
  • Приготвяне10 мин.
  • Готвене20 мин.
  • Общо30 мин.
  • Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 096
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

След като се измият и почистят, гъбите се нарязват на парчета и се задушават в малко подсолена вода.

А лукът, нарязан на дребно, се задушава отделно в растителното масло. Смесват се и към тях се прибавят натрошеното сирене и 2–те яйца, ½ от прясното масло, ситно нарязан магданоз и сол.

Ястието се изсипва в тава, залива се с прясното мляко, в което са разбити другите 2 яйца, покрива се с парченца от останалото масло и се пече във фурна. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар