Начин на приготвяне
Каймата се омесва с размекнатия в малко вода хляб, чесъна, половината лук, доматеното пюре и яйцето. Овкусява се със сол, черен и червен пипер.
Крема сиренето се разбърква с млякото и се поръсва със сол и черен пипер. Каймата се разстила на четириъгълник. Намазва се с крема сиренето и се навива на руло от кайма. Пече се 35-40 минути в предварително загрята фурна на 200 градуса.
Нарязаните гъби се запържват 3-4 минути. Добавя се останалият лук за още 1-2 минути. Сипват се намачканите домати, овкусени със сол, захар и черен пипер. Врат на тих огън 8-10 минути. Добавя се нарязания босилек.
Рулото се реже на шайби и се гарнира с доматен сос и сварените спагети.