Лесни сарми от маруля

Янка ГорановаЯнка ГорановаНовак
04/09/2019
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо59
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Морковите се настъргват на ситно ренде, пиперките се почистват от семената и се нарязват на кубчета. Лукът и чесънът се обелват и се прекарват през преса.

Подготвените зеленчуци се сипват в купа и се разбъркват с намачканото с вилица сирене и маслото. Подправят се с черен пипер.

Марулята се измива внимателно и големите листа се отделят. Пълнят с плънката се завиват на сарми. Поднасят се с млечен сос.

Бележка: По желание преди пълненето марулята може да се бланшира и отцеди от водата.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар