Лютика с пиле

23/06/2019
"Пиле по Северняшки - сочно, крехко и толкова ароматно, че със сигурност ще си сипете допълнително "
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 458
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете пилето на порции, които изпържете до зачервяване в предварително загрятото олио, след което ги извадете.

В същата мазнина изсипете настърганите и посолени на вкус домати и ги изпържете добре.

Прибавете ситно нарязания магданоз и счукания чесън и веднага свалете от огъня.

Опечените, обелени и нарязани на едри парчета чушки счукайте в дървено хаванче.

Смесете пилето, доматите и чушките и поднесете лютиката с топла питка без прибори за хранене.

Плитка емайлирана тенджера с есенен декор 5.7 литра
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Плитка емайлирана тенджера с есенен декор 5.7 литра
23.92 лв.
Виж ››

Допълнете колекцията си от кухненски съдове с тази плитка емайлирана тенджера. Удобна за готвене, поддържане и съхранение. Тя е плитка, но и достатъчно голяма, за да нахраните всички у дома с приготвената в нея гозба. Предлага се с красива декорация.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар