Грах с шунка и целина

Марио НиколовМарио Николов
Новак
447
790
94
28/08/2019
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо42
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Грахът се почиства от шушулките, измива се, слага се в съд с кипяща подсолена вода и се сварява, след което се отцежда и се разбърква с нарязаните на парченца шунка и целина.

Сместа се залива със заливка от изстискания от лимона сок, растителното масло и сол, поставя се в чиния и се украсява с кръгчета от твърдо сварените яйца и клончета от копъра.

Поднася се като студено предястие.

Бамбукова дъска за сервиране - кръг с дръжка и слюда
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Бамбукова дъска за сервиране - кръг с дръжка и слюда
19.50 лв.
Виж ››

Вкусни ястия заслужава отлична презентация. Може да приготвите лесно и двете с кръглата бамбукова дъска за рязане и сервиране. Удобна, практична, качествена. Бамбуковата дъска има слюда в единия край. Тя е лека и не абсорбира миризмите от различни продукти, което я прави перфектната дъска за презентация и рязане.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар