Крем супа от брюкселско зеле с наденица

20/06/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо122
  • Преглеждания за месеца26
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджера, в която сте сгорещили олиото, задушете до прозрачност ситно накълцания лук.

Добавете нарязаните на кубчета брюкселско зеле, моркови и картофи, боб и ги залейте с горещия бульон.

Захлупете тенджерата и 10 мин. след като супата заври, сипете нарязаната на филийки наденица, овкусете я със сол и черен пипер и я варете още 20 мин.

Супата ще стане по-вкусна, ако пасирате част от сварените зеленчуци, след което ги върнете обратно в нея.

Може да добавите и крутони.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар