Агнешки кебап по индийски

20/12/2019
Приготвяне30 мин.
Готвене80 мин.
Общо110 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо171
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества
Кебап

Начин на приготвяне

Обезкостете месото от агнешки бут и за да стане по-крехко и ароматно, го сварете с чилито, зърната черен пипер, кориандъра и половината куркума.

Загрейте маслото, запържете в него семената от резене, настъргания джинджифил, смления черен пипер, останалата куркума и прибавете ситно нарязания лук.

Когато лукът стане прозрачен, добавете месото, ситно накълцаните домати и поръсете с гарам масала.

Поднесете ястието Агнешки кебап по индийски с варен ориз или печени зеленчуци.

Ароматен агнешки кебап - любима индийска рецепта!

Професионален трион за рязане на месо 40cm
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Професионален трион за рязане на месо 40cm
47.80 лв.
Виж ››

Ако обичате месни ястия, вероятно често приготвяте такива у дома. Още по-лесно ще ви е с професионален нож за рязане не месо. Остър, удобен за употреба, практичен. С нож за месо в ръка готвенето е фасулска работа.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар