Пай с праскови

30/09/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо50
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пресейте брашното с бакпулвера, добавете захарта, канелата и маково семе, разбъркайте и сипете разбитото с млякото яйце.

Прибавете разтопения и охладен маргарин, разбъркайте внимателно всичко. Разстелете тестото в намаслена и набрашнена форма за печене с диаметър 30 см. И го загладете с мокри ръце.

Отцедете сока от консервата, нарежете прасковите на тънки резени и ги наредете върху тестото в кръг покрай стените на формата.

В тенджера смесете захарта, меда, сметаната, маслото и семките, оставете ги малко да поврат, докато захарта се разтвори напълно, разпределете заливката в средата на пая и го изпечете в предварително загрята на 180 градуса фурна.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар