Шотландска супа

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
696
1k
154
19/12/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене100 мин.
Общо120 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо114
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Подготвеното овче месо се измива, подсушава и нарязва на дребни късове. Маслото се загрява в дълбок тиган. Лукът се обелва, нарязва се и заедно с месото се запържва в маслото, като постоянно се разбърква.

Сипват се в тенджера и се заливат с водата. Кипват се и варят около 50 минути.

Морковът и целината се нарязват на дребно и се сипват в супата. Варенето продължаване до омекване на продуктите за супата.

Добавя се кускусът и се вари още 10 минути супата с овче месо.

Подправя се на вкус и се вари до омекване на продуктите. Шотландската супа се поднася топла.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар