Шотландска супа

19/06/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене120 мин.
Общо140 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо31
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Овчето месо се измива, подсушава и нарязва на дребни късове. Маслото се загрява в дълбок тиган. Лукът се обелва, нарязва се и заедно с месото се запържва в маслото, като постоянно се разбърква.

Сипват се в тенджера и се заливат с водата. Кипват се и варят около 50 минути. Добавя се кускусът и се вари още 50 минути.

Добавя се кускусът и се вари още 10 минути. Морковът и целината се нарязват на дребно и се сипват в супата. Подправя се на вкус и се вари до омекване на продуктите. Супата се поднася топла.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар