Вкусни пилешки дробчета на фурна

АнабелАнабелНовак310
16/06/2019
"Лесно, бързо и винаги с отличен резултат - опитайте тези страхотни пилешки дробчета "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо6 596
  • Преглеждания за месеца81
  • Преглеждания за седмицата25
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките дробчета се измиват и почистват от ципи. Овалват се в брашно и се нареждат в намазана с олио тава.

Лукът се почиства, нарязва на полумесеци и нарежда в тавата около дробчетата. Отгоре се накапва малко олио, поръсва се по малко черен пипер и куркума.

Дробчетата се пекат във фурна на 200 градуса, като по време на печенето се обръщат, за да се запекат и от другата страна.

Едва когато са готови, се овкусяват със сол и малко пудра захар.

Когато солта се слага на края на печенето, те остават крехки и сочни. Готовите дробчета на фурна се сервират поръсени със ситно нарязан пресен магданоз.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар