Пилешки сърца с яйца

18/06/2019
"Не се чудете как да приготвите патешките сърца - ет ови рецептата, после ще ни благодарите "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо75
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете измитите и нарязани на парчета пилешки сърца в тенджера, залейте ги с прясното мляко и водата, посолете ги и след като кипнат, ги варете 15 мин.

Отцедете ги добре, оваляйте ги в галетата, изпържете ги в горещото масло, залейте ги с разбитите яйца, поръсете с черен пипер и сол. Печете ястието около 5 мин. от едната страна и още толкова от другата.

Свалете готовото ястие от котлона, разпределете го на порции и го поднесете със свежа салата.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар