Лятна телешка супа с грах

21/06/2019
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо95
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте месото, подсушете го и го нарежете на кубчета.

Разбъркайте нарязаните на кубчета с големината на парченцата месо обелени и измити картофи, моркови и тиквички с надробения на колелца зелен лук и замразения грах.

Наредете на слоеве в тенджера месото и зеленчуците, като след всеки слой ръсите със ситно нарязан магданоз, босилек и кимион.

Залейте с бульона, похлупете тенджерата и след като супата кипне, намалете огъня и я варете 50 минути, след което я подправете със сол и черен пипер и я разбъркайте.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар