Лятна телешка супа с грах

21/06/2019
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо132
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте месото, подсушете го и го нарежете на кубчета.

Разбъркайте нарязаните на кубчета с големината на парченцата месо обелени и измити картофи, моркови и тиквички с надробения на колелца зелен лук и замразения грах.

Наредете на слоеве в тенджера месото и зеленчуците, като след всеки слой ръсите със ситно нарязан магданоз, босилек и кимион.

Залейте с бульона, похлупете тенджерата и след като телешката супа кипне, намалете огъня и я варете 50 минути, след което я подправете със сол и черен пипер и я разбъркайте.

Плитка емайлирана тенджера с есенен декор 5.7 литра
Приготвяй си тази рецепта в:
Плитка емайлирана тенджера с есенен декор 5.7 литра
23.92 лв.
Виж ››

Допълнете колекцията си от кухненски съдове с тази плитка емайлирана тенджера. Удобна за готвене, поддържане и съхранение. Тя е плитка, но и достатъчно голяма, за да нахраните всички у дома с приготвената в нея гозба. Предлага се с красива декорация.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар