Бишкотена торта с крем

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
696
1k
159
20/09/2019
"Ние колкото бишкотени торти можем да изядем, вие толкова не можете да приготвите, искате ли да се обзаложим "
Приготвяне25 мин.
Готвене15 мин.
Общо40 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 167
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • вода - 1 к.ч.
  • нескафе - 1 с.л.
  • бишкоти - 12 бр.
  • прясно мляко - 500 мл
  • яйца - 4 бр.
  • захар - 1 ч.ч.
  • заквасена сметана - 250 мл
  • желатин - 30 г
  • шоколад - 100 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се разбиват с млякото и захарта. Прибавят се кафе и водата и сместа се вари до сгъстяване.

Добавя се набъбналият в малко в малко хладка вода желатин и се бърка непрекъснато, докато се разтвори.

Лъжица по лъжица се слага и сметана.

Сместа се охлажда, като се внимава да не се желира. Бишкотите се нареждат на дъното на тавичка и се заливат с крема.

Бишкотената торта се поръсва с настърган шоколад и се оставя да се желира в хладилник.

Професионална масивна трошачка за ядки
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Професионална масивна трошачка за ядки
12.99 лв.
Виж ››

Ако сте привържениците на ядките и ги слагате в почти всички сладки, че и в някои солени ястия, не ви виждаме без професионална трошачка за ядки. Улеснете работата си в кухнята максимално с трошачката за ядки, която ще се справи с всеки размер и с всяка ядка.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар