Салата с херинга и картофи

09/10/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене15 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо15
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изпечените и обелени чушки се накисват в оцет, зехтин, чесън и копър. Картофите се сваряват в подсолена вода, обелват се и се нарязват на кубчета.

Заливат се със зехтин и оцет балсамико. Подправят се със сол, копър, бял пипер и самардала. Поръсват се с копър и се поставят по средата на чинията.

Чушките се нареждат около тях, а отгоре им се поставя рибата, предварително маринована в плодова ракия, оцет балсамико и зехтин.

За по-пикантен вкус рибата и чушките се слепват с настърган хрян. Рибната салата се залива с майонеза.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар