Салата с шпроти, ориз и цвекло

Емилия ЯнкуловаЕмилия ЯнкуловаНовак
09/10/2019
"Една консерва шпроти и много фантазия - така се раждат най-вкусните салати "
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо21
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • шпроти - 100 г от консерва
  • ориз - ½ ч.ч. сварен
  • червено цвекло - 2 глави, сварени
  • яйца - 3 бр. твърдо сварени
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Размачкайте шпротите с вилица, разпределете ги в 4 чинии, сипете предварително сварения в подсолена вода и отцеден ориз.

Отгоре настържете на едро ренде цвекло, поръсете с наситнените яйчни белтъци, наръсете с натрошените жълтъци.

По желание може да добавите към салатата и смлени орехи.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар