Свински пържоли с гъби и майорана

11/09/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо28
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тефлонов тиган изпържете в разтопеното масло измитите, подсушени, натрити с черен пипер и сол и оваляни в брашното пържоли по 5 мин. от всяка страна, след което ги извадете, увийте ги в алуминиево фолио и ги сложете на топло.

В същата мазнина изпържете бекона, нарязан на кубчета, добавете ситно нарязания лук и гответе, докато се зачерви, сипете четвъртинките гъби и ги запържете леко, залейте всичко с бульона и когато кипне, варете 12 мин., след което поръсете с черния пипер, солта, мащерката и майорана.

След 2-3 мин. прибавете пържолите с майорана, загрейте ястието за кратко, след което го разпределете по чиниите, наръсете със ситно нарязания магданоз и поднесете.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар