ezine.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Карантия»Пилешки дробчета с горчичен сос

Пилешки дробчета с горчичен сос

Пилешки дробчета с горчичен сос
11/09/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

На силен огън сгорещете олиото и пържете дробчетата около 5 мин., така че отвътре да останат розови, след което ги извадете и ги отцедете.

В същата мазнина задушете нарязания на кубчета лук и счукания чесън, залейте ги с виното, добавете естрагона, горчицата, натрошеното кубче бульон и около 1 ч.ч. вода и оставете всичко да ври, докато течността се изпари напълно.

Налейте сметаната, добавете нарязаните на тънки гредички кисели краставички и дробчетата, разбъркайте добре и догответе ястието на слаб огън.

Сипете в чинии сварените талиатели, разпределете отгоре дробчетата със соса, поръсете със ситно нарязаните магданоз и копър и поднесете.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: