Пухкав и лек яйчен крем с мляко

13/09/2019
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо207
  • Преглеждания за месеца36
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Карамелизирайте 5-6 с.л. захар, прибавете предварително разбитите мляко, 6 с.л. захар, брашно и жълтъци, бъркайте, докато сместа се сгъсти.

Отстранете от огъня и след като кремът поизстине, добавете постепенно разбитите на сняг белтъци.

Можете да използвате десерта и като крем за торти.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар