Скумрия на пара със сос от моркови

03/06/2019
"Каним ви не просто да хапнете, каним ви да опитате това здравословно изкушение и да го добавите за постоянно в менюто си "
Приготвяне30 мин.
Готвене15 мин.
Общо45 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо165
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Налейте вода в съд за готвене на пара (можете да приспособите обикновена тенджера, като закачите метална кошничка за пържене над водата), наредете в него нарязаните на колелца морков и тиквичка и поставете върху тях скумриите.

Накълцайте много на ситно каперсите, краставицата, чесъна и хамсиите, подправете ги със ситно нарязаните магданоз и копър, сол и черен пипер, разбъркайте соса и с лъжица сипете от него в средата на всяка риба.

Захлупете ястието, варете го до готовност, след което поднесете рибата със соса и зеленчуците.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар