Скумрия с копър

Марио НиколовМарио Николов
Новак
447
791
94
30/05/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене8 мин.
Общо28 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо75
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се измива, посолява се и се напръсква с лимонов сок.

Копърът се почиства, нарязва се и заедно с обеления и нарязан на кръгчета лук се слага в купа, където предварително сме налели зехтина.

Похлупва се и се слага в микровълнова фурна 4 мин. при 600 Вт, като по средата се разбърква.

Прибавя се скумрията, похлупва се и се държи още 4 мин. при 600 Вт.

Оставя се да престои 3 мин.

Гарнира се с листенца от копър и се поднася със зелева салата.

Тиган с незалепващо покритие и две дръжки - 20 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Тиган с незалепващо покритие и две дръжки - 20 см
21.00 лв.
Виж ››

Ето на това му се казва удобство - дълбок, висококачествен тиган с две дръжки - практичен и необходим във всеки дом

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар