Терин от треска

02/06/2019
  • Приготвяне25 мин.
  • Готвене40 мин.
  • Общо65 мин.
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо10
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Филето от риба треска и обеления лук прекарайте два пъти през месомелачка, добавете настъргания кашкавал, омекналото масло и сол на вкус, разбъркайте добре каймата.

Облепете намаслена форма със слайсовете бекон, като оставите краищата навън. Напълнете форма за терин с приготвената кайма, завийте с краищата на бекона и печете във фурна 30-40 мин.

Преди да сервирате, обърнете готовия терин върху голяма обла чиния и го посипете със ситно нарязания магданоз. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар