Картофена салата

13/05/2013
Приготвяне30 мин.
Готвене20 мин.
Общо50 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 087
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите се белят, измиват, нарязват на едро и се варят в подсолена вода.

Когато са готови, се оставят да изстинат (не в хладилник). После се смесват с чубрицата и нарязания на едро лук и се бъркат.

В чаша се приготвя дресинг от олио, винен оцет, черен пипер и сол. Излива се върху картофите и пак се бърка.

Върху салатата се слагат няколко листенца пресен магданоз за украса.

Рейтинг

5 4
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар