Пица с кренвирш и топено сирене

ВИОЛЕТА МАТЕВАВИОЛЕТА МАТЕВА
Експерт
397
1k
795
239
4
19/05/2019
"Победителят в състезанието бързо, лесно и много вкусно е тази пица, която едвам опазихме, за да успеем да я снимаме цяла "
Приготвяне30 мин.
Готвене20 мин.
Общо50 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо956
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В хладка вода се разбърква сухата мая с малко захар и оставяме да шупне за 10 минути.С останалите продукти се замесва средно меко тесто и оставяме да втаса.

С ръце се оформя тънка кръгла кора, която се намазва с лютеница, може малко да се разреди с вода и поръсваме с риган.

Гарнира се с кръгчета кренвирш, парченца топено сирене и настърган кашкавал.

Печем пицата в загрята фурна на 200 градуса до хрупкава коричка около 20 минути. Нарязва се и сервираме.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар