ezine.bg»Рецепти»Основни Ястия»Яхния»Саламена яхния с пресни картофи

Саламена яхния с пресни картофи

ВИОЛЕТА МАТЕВАВИОЛЕТА МАТЕВА
Експерт
4291k1k5405
Саламена яхния с пресни картофи
Снимка: ВИОЛЕТА МАТЕВА
1 / 2
19/05/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
60 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пресни картофи и лук се обелват и нарязват на парчета като за готвене. Наденицата се реже на кръгчета.

В тенджерка се загрява олио и запържваме колбаса от двете страни до златисто.

Изваждаме в чиния и запържваме нарязаните лук и картофи. Добавя се доматено пюре, червен пипер и наливаме водата.

Овкусява се с подправки и когато заври връщаме колбаса в яхнията. Готвим до готовност на картофките.

Сервираме с нарязан магданоз. Добър апетит!

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: