Пастет от пилешки дробчета

20/05/2019
"Препечените филийки от вас, а изпитаната рецепта от пилешки дробчета - от нас "
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 109
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • пилешки дробчета - 500 г пресни
  • пилешко месо - 200 г тлъсто, сварено
  • лук - 1 глава, кромид
  • чесън - 1 скилидка
  • магданоз - 1/4 връзка
  • яйца - 3 бр.
  • мляко - 1 ч.ч. прясно
  • сметана - 150 г
  • масло - 30 г краве
  • хляб - 150 г от средата
  • индийско орехче - 1 щипка
  • черен пипер - на вкус
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смелете в месомелачка дробчетата заедно с обеления, нарязан на филийки и задушен в маслото лук, наситнения чесън и накълцания магданоз и прибавете нарязаното на парчета месо, накиснатия в млякото хляб, сметаната, индийското орехче, черния пипер и солта.

Прекарайте още веднъж сместа през месомелачката, след това я разбийте с миксер, изсипете я в намаслен огнеупорен съд и варете 45 мин. пастета на водна баня.

Тиган с незалепващо покритие и две дръжки - 20 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Тиган с незалепващо покритие и две дръжки - 20 см
21.00 лв.
Виж ››

Ето на това му се казва удобство - дълбок, висококачествен тиган с две дръжки - практичен и необходим във всеки дом

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар