Уникални кето кашкавалки с чедър

15/05/2019
ВИОЛЕТА МАТЕВА
отВИОЛЕТА МАТЕВАКопирайтър33351293
"Кето диетата не е причина да се ограничавате в хапването, а повод да научите нови и вкусни рецепти за такива лакомства "
  • Приготвяне10 мин.
  • Готвене18 мин.
  • Общо28 мин.
  • Порции5
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 015
  • Преглеждания за месеца1014
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

  • яйца - 2 бр.
  • морска сол - 1 щипка смляна
  • зехтин - 1 капачка
  • кашкавал - 70 г настърган
  • чедър - 30 г нарязан на парчета
  • оризово брашно - 3 с.л.
  • бакпулвер - 1 к.л.
  • семена - за поръсване
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа се разбиват яйцата с малко сол, разбива се с вилица. Добавя се настърган кашкавал, нарязан на кубчета чедър и накрая прибавяме оризово брашно и бакпулверът. Разбърква се на гъста смес.

Върху хартия за печене сипваме по 1 пълна супена лъжица от сместа и оформяме кашкавалките.

Отгоре се поръсват с микс от семена. Печем в загрята фурна 18°C около 10 минути, пускам вентилатора и печем още 8 минути или докато добият златист цвят.

Кето кашкавалките ухаят страхотно, вкусни са и хапваме без притеснение за фигурата си.

Излизат 5 бр., а за по-голямо количество, просто удвоявате продуктите.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар