Лесен крем за торта

АнабелАнабел
Копирайтър
357
3
50
11/05/2019
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо689
  • Преглеждания за месеца74
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа се разбиват на крем омекналото краве масло и пудрата захар.

Към тях се прибавят маскарпонето, след това рикотата, кондензираното мляко и ванилията.

Сместа се бърка на ръка или по-ниски обороти. Желателно е да се получи гладка смес, но това зависи от рикотата, която може да бъде заменена и от по-фина извара.

Кремът за торта е достатъчен за сглобяването на торта от 20 см.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар