Бакла с майонеза

Марио НиколовМарио Николов
Новак
447
809
126
Бакла с майонеза
13/05/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Баклата се изчиства, като се нарязват връхчетата, измива се нарязва се на парченца, дълги 2-3 см, и се вари в 750 мл подсолена вода, докато омекне.

Изважда се в тава, покрита с кърпа или със салфетки.

След като изстине, се отцежда.

Чесънът се счуква със сол и се смесва с майонезата.

Баклата се слага в подходящ съд, залива се със сместа и се разбърква внимателно.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: