Супа от пащърнак с грис

Милан
Милан
Новак
10/05/2013
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 296
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете морковите и пащърнака, нарежете ги на тънки ивички и ги задушете в олиото до омекване.

Залейте ги с 4 ч.ч. гореща вода и посолете на вкус.

Гриса запечете на сух тиган или във фурната. Когато водата заври, добавете гриса при непрекъснато бъркане.

Доварете супата за 10 минути, като по желание може да я пасирате.

Поднесете я подправена с лимонов сок и черен пипер. По желание може да я гарнирате със смес от строшено сварено яйце с накълцан магданоз.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар