Свински кебап с лук и чесън

07/05/2019
Стоянка  Русенова
отСтоянка РусеноваГуру132815822096
  • Приготвяне10 мин.
  • Готвене30 мин.
  • Общо40 мин.
  • Порции3
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо160
  • Преглеждания за месеца26
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме си месото на немного големи хапки. Поставяме си тиган с мазнина и го запържваме, след което поставяме капака и оставяме за около 20 минути да се задуши, като от време на време разбъркваме.

Прибавяме подправки за свинско месо, като разбъркваме, след което добавяме соевия сос и виното. Оставяме така да се готви докато се изпари самото вино.

Нарязваме на полукръгове лука и чесъна на колелца. Прибавяме ги към месото, като разбъркваме и затваряме отново с капака, за да омекнат.

Месото с лука и чесъна прехвърляме в тавичка или друг съд и поставяме във фурната. Печем до готовност.

Поднасяме, докато нашия свински кебап е още топъл.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар