Свински кебап с лук и чесън

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Ветеран
696
2k
5k
401
4
07/05/2019
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 051
  • Преглеждания за месеца35
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества
Кебап

Начин на приготвяне

Нарязваме си месото на немного големи хапки. Поставяме си тиган с мазнина и го запържваме, след което поставяме капака и оставяме за около 20 минути да се задуши, като от време на време разбъркваме.

Прибавяме подправки за свинско месо, като разбъркваме, след което добавяме соевия сос и виното. Оставяме така да се готви докато се изпари самото вино.

Нарязваме на полукръгове лука и чесъна на колелца. Прибавяме ги към месото, като разбъркваме и затваряме отново с капака, за да омекнат.

Месото с лука и чесъна прехвърляме в тавичка или друг съд и поставяме във фурната. Печем до готовност.

Поднасяме, докато нашия свински кебап е още топъл.

Чук за месо с брадвичка-46%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Чук за месо с брадвичка
13.00 лв.
7.00 лв.
Виж ››

Инструмент за месо 2 в 1 - чук за месо с брадвичка. Обработете всяка пържола или ребърца, поднасяйки на близките си крехко и вкусно месо. С брадвичката може да оформите перфектните стекове, после да ги начукате с чука и да ги метнете във фурната или на скарата.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар