Кръчмарско кюфте

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k3k9k
Кръчмарско кюфте1 / 2
04/08/2009
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
1
"Тайната на вкусното кръчмарско кюфте не е в рецептата, а в компанията, в която го консумирате!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете гъбите, измийте ги, нарежете ги на ситно и ги задушете в маслото с малко сол и черен пипер.

Объркайте двата вида кайма заедно с нарязания на ситно лук и с подправките. Прибавете 2 - 3 с. л. топла вода, за да стане по - пухкава.

Оформете 5 питки, като в средата на всяка сложете по 1 с. л. от гъбите и по няколко кубчета кашкавал.

Затворете отвора с кайма, приплескайте кюфтетата и ги изпечете на силна скара.

Рейтинг

5
59
40
30
20
10
Дай твоята оценка: