Топли пълнени домати

Ленка
Ленка
Новак
09/05/2013
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо710
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Доматите се издълбават до половина и леко се посоляват. Напълват се с пълнеж от нарязани на дребно гъби, лук и магданоз, подправени с чубрица, които предварително са леко задушени.

Напълнените вече домати се поръсват с малко настърган кашкавал и върху всеки домат се поставя парченце масло. Запичат се във фурната.

Ястието може да се сервира с гарнитура доматен сос и задушен ориз.

Рейтинг

5 4
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар