Яйца със сирене по тракийски

МарияМария
Новак
301
20
8
09/05/2013
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо12 379
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.9 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата и към тях прибавете размитото с малко хладно мляко брашно, сол, ситно нарязан магданоз и останалото прясно мляко.

След разбъркване изсипете сместа в намазана с краве масло тавичка. Поръсете с натрошеното сирене, предварително разстопеното краве масло и черен пипер.

Ястието се запича в умерена фурна до порозовяване. Сервира се веднага. По желание може да украсите с магданоз и домат.

Керамична касерола с дръжки 16см
Приготвяй си тази рецепта в:
Керамична касерола с дръжки 16см
5.00 лв.
4.40 лв.
Виж ››

Красива, качествена и удобна, керамичната касерола ще ви помогне да се насладите на традиционните ястия, които обичате. Подходяща е за готвене на по-малко количество храна. Касеролата може да се ползва както за печене, така и за съхранение на гозбата в хладилник.

Рейтинг

5 6
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар