Разядка от варени яйца

Илияна ДимоваИлияна Димова
Копирайтър
143
482
548
42
04/05/2019
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 311
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • яйца - 2 бр. твърдо сварени
  • майонеза - 3 с.л.
  • заквасена сметана - 1 - 2 с.л.
  • сол
  • черен пипер
  • лют червен пипер
  • копър - пресен
  • маслини - 1/2 к.ч.нарязани
  • масло - 20 г
  • хляб - 2 - 4 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Белим яйцата от черупките и настъргваме на ситно ренде.

Към настърганите яйца прибавяме майонеза (3 с.л.), заквасена сметана (1-2 с.л.), сол на вкус, черен пипер на вкус, лют червен пипер и наситнени връхчета пресен копър.

Разбъркваме хубаво сместа и оставяме за 30 минути в хладилник.

При сервиране препичаме филийки хляб и намазваме с меко краве масло.

На всяка филийка слагаме от яйчената смес и гарнираме разядката с нарязаните ситно маслини и пресен копър.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар