Домашно песто с лопуш

Йозлям КадироваЙозлям КадироваКопирайтър23937612
30/04/2019
Приготвяне5 мин.
Готвене5 мин.
Общо10 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо162
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

  • лопуш - 200 г
  • чесън - 2 скилидки
  • олио - 100 мл.
  • орехи - 2 с.л. или други ядки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лопушът се запарва, след което се мести в чопър, където се поставят и останалите продукти.

Това, което трябва да направим задължително, е да не добавяме олиото наведнъж, за да можем да контролираме консистенцията на пестото.

Включете чопъра и смелете всичко до хомогенна смес - при нужда могат да се добавят още орехи или олио.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар