Кавърма на плоча

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
2k
4k
Кавърма на плоча
04/02/2010
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции4
"Вкусно ястие, което става двойно по-вкусно, когато го приготвите в селска печка на дърва"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Месото се начуква, както за шницел, посолява се и се пече върху плочата на печката, предварително намазана с мазнина.

Лукът, нарязан на ситно, се задушава в мазнината до омекване. Прибавят се ситно нарязаните гъби, домати и лютите чушки и също се задушават до омекване. Посоляват се и се разбъркват с виното, чубрицата и магданоза.

Изпеченото филе се нарязва на ивици, върху всяка от които се поставя по малко от задушената смес.

Рейтинг

5 4
4 1
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: